In dit artikel
In dit artikel Natuurlijke look met human hair extensions Balayage en ombre effecten Volume en lengte Innovatieve technieken: microrings en naadloze bevestiging Professionele trainingen en cursussen Hair extensions van Chiq Human Hair

Als toonaangevende hairextensions groothandel volgen we nauwlettend de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van hair extensions. In 2024 zien we nieuwe stijlen en technieken opkomen die interessant zijn voor zowel kappers als klanten. Hier zijn de belangrijkste trends die je niet wilt missen.

Natuurlijke look met human hair extensions

De trend van een natuurlijke look blijft sterk in 2024. Klanten verlangen naar hairextensions die niet alleen mooi zijn, maar ook natuurlijk aanvoelen en eruitzien. Onze human hair extensions zijn hier perfect voor, omdat ze gemaakt zijn van 100% remy human hair van superieure kwaliteit. Deze extensions zorgen voor een zijdezachte textuur en vloeien naadloos samen met het natuurlijke haar van je klanten. De vraag naar hoogwaardige human hair extensions blijft groeien, omdat steeds meer mensen het verschil in kwaliteit en uitstraling waarderen.

Balayage en ombre effecten

Kleuren blijven een cruciaal onderdeel van hairextensions trends. In 2024 zien we een verhoogde vraag naar balayage en ombre effecten. Deze technieken creëren een prachtig, natuurlijk kleurverloop dat diepte en dimensie toevoegt aan het haar. Bij CHIQ Human Hair bieden we een uitgebreide kleurencollectie, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor elke klant. Met onze hairextensions kun je moeiteloos de gewenste kleurtechnieken toepassen zonder het natuurlijke haar te beschadigen.

Bekijk alle hair extensions

Volume en lengte

Volume blijft een grote trend in 2024. Klanten willen niet alleen langer haar, maar ook voller haar. Onze weft hairextensions zijn ideaal voor het toevoegen van zowel volume als lengte. De weft extensions van CHIQ Human Hair, gemaakt van de beste remy human hair, bieden een oplossing die nauwelijks schadelijk is voor het natuurlijke haar en lang meegaat met de juiste verzorging.

Meer over de juiste verzorging

Innovatieve technieken: microrings en naadloze bevestiging

Technologische vooruitgang speelt een grote rol in de hair extensions trends van 2024. Innovatieve bevestigingstechnieken zoals microrings zorgen ervoor dat extensions nog minder schadelijk zijn voor het natuurlijke haar en comfortabeler zijn om te dragen.

Professionele trainingen en cursussen

Met de groeiende vraag naar hairextensions is er ook een toenemende behoefte aan professionele trainingen. Een cursus extensions zetten kan kappers helpen om hun vaardigheden te verbeteren en hun klanten de beste service te bieden. Wij bieden uitgebreide trainingen aan die je alles leren over het zetten van extensions, van de basisprincipes tot de meest geavanceerde technieken.

Meer informatie 

Hair extensions van Chiq Human Hair

Ben jij benieuwd geworden naar de nieuwste trends en hoe je jouw salon kunt onderscheiden met de beste hairextensions? Neem contact op met de professionals van CHIQ Human Hair. We staan klaar om je te helpen met advies, producten en trainingen die passen bij de wensen van jouw klanten. Bereik ons telefonisch via +31 495-794059 of stuur een e-mail naar info@chiqhumanhair.nl.

Benieuwd welke salons al gebruikmaken van onze 100% human hair extensions? Bekijk alle aangesloten salons.

Bekijk alle blogs
Loading...